Monthly Archives: juni 2017

Loading
loading..

Morfar

I december 2016 skete det helt fantastiske, hvor vi blev bedsteforældre til vores første barnebarn: Josefine med Cecilie og Jens som forældre.
Josefine er en glad og mild lille pige, som har vundet vores hjerter lige fra første færd! Jeg vil lade billederne tale!

Cykling 2017

Efter en 2016 sæson uden de helt store målsætninger, så er der i år plottet en større udfordring ind. Til august deltager jeg i Alpetur med Dan Frost cykelrejser, hvor en række legendariske cykel bjerge skal besejres i løbet af en uge.
Som forberedelse har jeg deltaget i en række cykelløb i løbet af foråret – her under det mest udfordrende: Grejsdalsløbet på 220 km i det meget bakkede område omkring Vejle!
En streg i regningen var dog under deltagelse i ”Danmarks Højeste” på 140 km distancen, hvor jeg måtte udgå efter kun 18 km med et sprunget eger i forhjulet!
Som noget helt nyt, var Heidi og jeg en tur på Gran Canaria først i marts, hvor jeg havde min cykel med. Her var der rigtig fin mulighed for, at få en god start på cykelsæsonen med de mange stigninger – min favorit bjerg var dette lige efter Morgan, hvor der var en hård stigning på knap 10 km: https://www.strava.com/activities/894430021


Grejsdalsløbet 2017 – 220 km – Her på Kiddesvej i Vejle.

CGI – hjemme igen! 

Efter en kort afstikker til SCALES (i alt 13 måneder) vendte jeg ”hjem” til CGI igen fra 1. februar 2016.  
Jeg fik mulighed for, at vende tilbage til nogle større faglige udfordringer end dem SCALES havde kunne byde på – og det har jeg ikke fortrudt. De først 10 måneder anvendte jeg primært som workstream lead inden for Finans på et stort AX2012 projekt på Als, hvor det har været analyse og design fasen. 
Fra november 2016 har jeg været tilknyttet næsten fuld tid til et MEGET STORT internationalt Dynamics 365 for Operations projekt, hvor jeg har haft ansvaret for design af finansintegrationerne og output management. Projektet ledes af Microsoft, så det er et meget internationalt team jeg arbejder sammen med (tyskere, englændere, hollænder, inder, polakker, svensker, danskere).  
De første mindre selskaber er netop gået i drift – det næste noget større selskab vil gå i drift først i det nye år. 
 
Note: 
AX2012 er et økonomi stystem (ERP) fra Microsoft til mellemstore og store virksomheder. Den nyeste version er navngivet Dynamics 365 for Operations og kræver endnu mere end forgængerne. Jeg arbejder primært inden for finansområdet (general ledger, account receivable, account payable, fixed assets, banking).

Internationalt team:

Layout mode
Predefined Skins
Custom Colors
Choose your skin color
Patterns Background
Images Background