CGI – hjemme igen! 

Loading
loading..

CGI – hjemme igen! 

juni 12, 2017
Ib Meineche
No Comments

Efter en kort afstikker til SCALES (i alt 13 måneder) vendte jeg ”hjem” til CGI igen fra 1. februar 2016.  
Jeg fik mulighed for, at vende tilbage til nogle større faglige udfordringer end dem SCALES havde kunne byde på – og det har jeg ikke fortrudt. De først 10 måneder anvendte jeg primært som workstream lead inden for Finans på et stort AX2012 projekt på Als, hvor det har været analyse og design fasen. 
Fra november 2016 har jeg været tilknyttet næsten fuld tid til et MEGET STORT internationalt Dynamics 365 for Operations projekt, hvor jeg har haft ansvaret for design af finansintegrationerne og output management. Projektet ledes af Microsoft, så det er et meget internationalt team jeg arbejder sammen med (tyskere, englændere, hollænder, inder, polakker, svensker, danskere).  
De første mindre selskaber er netop gået i drift – det næste noget større selskab vil gå i drift først i det nye år. 
 
Note: 
AX2012 er et økonomi stystem (ERP) fra Microsoft til mellemstore og store virksomheder. Den nyeste version er navngivet Dynamics 365 for Operations og kræver endnu mere end forgængerne. Jeg arbejder primært inden for finansområdet (general ledger, account receivable, account payable, fixed assets, banking).

Internationalt team:

Leave A Comment

Layout mode
Predefined Skins
Custom Colors
Choose your skin color
Patterns Background
Images Background