Cykling 2017

Loading
loading..

Cykling 2017

juni 12, 2017
Ib Meineche
No Comments

Efter en 2016 sæson uden de helt store målsætninger, så er der i år plottet en større udfordring ind. Til august deltager jeg i Alpetur med Dan Frost cykelrejser, hvor en række legendariske cykel bjerge skal besejres i løbet af en uge.
Som forberedelse har jeg deltaget i en række cykelløb i løbet af foråret – her under det mest udfordrende: Grejsdalsløbet på 220 km i det meget bakkede område omkring Vejle!
En streg i regningen var dog under deltagelse i ”Danmarks Højeste” på 140 km distancen, hvor jeg måtte udgå efter kun 18 km med et sprunget eger i forhjulet!
Som noget helt nyt, var Heidi og jeg en tur på Gran Canaria først i marts, hvor jeg havde min cykel med. Her var der rigtig fin mulighed for, at få en god start på cykelsæsonen med de mange stigninger – min favorit bjerg var dette lige efter Morgan, hvor der var en hård stigning på knap 10 km: https://www.strava.com/activities/894430021


Grejsdalsløbet 2017 – 220 km – Her på Kiddesvej i Vejle.

Leave A Comment

Layout mode
Predefined Skins
Custom Colors
Choose your skin color
Patterns Background
Images Background