Ferieminder 2017

Loading
loading..

Ferieminder 2017

december 30, 2017
Ib Meineche
No Comments

2017 var et meget aktivt ferie-år, når det drejer sig om udenlandsrejser.

Igennem mange år har vi afvist de Kanariske øer som vinterferie sted, da vi havde en formodning om, at det var meget turistet. Vi besluttede dog, at give Gran Canaria en chance som et alternativ til La Santa Sport for, at jeg kunne starte cykelsæsonen noget tidligere med bedre vejr end Danmark kan tilbyde – og Heidi slappe af på terrassen med sol og nogle bøger.

Vi boede i Amadores lige uden for Puerto Rico – og det var nok som vi forventede – ”meget turistet” og meget lidt spansk. Ferien blev reddet af, et rigtig godt hotel vi boede på (med vores helt egen terrasse med havudsigt), rigtig godt vejr og jeg fik cyklede nogle gode ture i et formidabelt cykelterræn.  Det vare dog nogle år inden vi kaster os ud i et nyt vinterbesøg på en af de kanariske øer.
(Billed: En kold forfriskning efter en cykeltur i bjergene).

Sommerferien i juli havde vi kun to uger sammen – de blev begge uger tilbragt på den dejlige franske ø: Korsika. Første uge blev tilbragt i en AirBnB lejlighed i en bjerglandsby lidt uden for Ajaccio med vores helt egne private terrasse/etage.
(Billed: Fantastisk, at vågne tidligt en morgen med udsigt ud over bjergene)

Den anden uge blev tilbragt i det nordlige Cap Corse af øen, hvor der var rig mulighed for nogle vandreture(hikes) i bjergene.
Korsika har en fantastisk natur – og ikke så spoleret af turisme.
(Billed: Vandring i bjergene med fantastisk udsigt til de mange bugte omkring Cap Corse i det nordlige Korsika – eftermiddagen blev tilbragt på stranden).

(Billed: Sidste aften på fiskerestaurant i en hyggelig fiskerby).

Den tredje uge i ferien havde Heidi en dejlig solferie på Samos med sin mor, medens jeg tog på ”Alpe-tur” med 40 andre fanatiske cykel motionister – mere her om et andet sted.

I september gik det en tur til Barcelona på en forlænget weekend med kortklubben – en skøn tur til en skøn by. Masser af god mad (tapas) til billige penge og mange gode oplevelser i byen. Tak til: Bente, Jens, Lis, Klaus, Charlotte og Max for en rigtig god tur.

Leave A Comment

Layout mode
Predefined Skins
Custom Colors
Choose your skin color
Patterns Background
Images Background