Ötztaler Radmarathon 2015 er “hot”

Loading
loading..

Ötztaler Radmarathon 2015 er “hot”

oktober 16, 2015
Ib Meineche
No Comments

Ötztaler Radmarathon nr. 5 – ”completed”. Denne var en af de rigtige hårde – som jeg selv havde frygtet, så kom varmen til at spille en stor rolle. Vejret i området (Østrig/Norditalien) kan være meget forskelligt sidst i august, men i år var det usædvanligt varmt.

Kl 06:45 gik starten fra Sölden – første bjerg var Kühtai i 2000 hm, der næst en vild nedkørsel mod Innsbruck, hvor der går videre af den gamle Brenner vej (under Europa Brugge) til Brenna passet (1350 hm). I Italien nedkørsel til det næst sidste bjerg Jaufenpass med 2000 hm inden hovedmenuen: Timmelsjoch i 2510 hm skulle bestiges over 28 km.

På den første halvdel af bjerget stod luften helt stille og temperaturen sagde 38 grader – her led jeg gevaldigt og det kostede en del tid. Jeg fik kæmpet mig igennem til toppen og dermed grænsen til Østrig, hvor den stod på en nedkørsel mod Sölden. Topfarten i år var lidt over 96 km/t ifølge cykelcomputeren – jeg så dog ikke selv om det var på Kühtai eller Timmelsjoch.
Rigtig mange måtte udgå pga varmen – jeg er ikke den eneste, der ville have foretrukket regn i stedet.


Min vægt har aldrig været lavere og forberedelserne bedre med mange timer på cyklen, styrketræning og CrossFit, men ude fra komne påvirkninger kan man ikke kæmpe imod, så tiden på 10:18 er 12 minutter dårligere end min bedst tid.

Mit mål med under 10 timer blev derfor ikke indfriet i år….

OR2015web2

Leave A Comment

Layout mode
Predefined Skins
Custom Colors
Choose your skin color
Patterns Background
Images Background